BITUM Norge AS

​Bitum Entreprise

​BITUM Entreprise dekker hele landet, vi kjører gjerne ut til deg for å snakke enten om tak, fasade eller om en av de mange typene membransystemer. Dette gjelder både hos private og bedrifter.

BITUM Entreprise har profesjonelle fagfolk med lang erfaring innen både tak-, fasade- og membransystemene. Alle våre medarbeidere har grundig utdannelse innen hvert sitt respektive fagområde.

TAKARBEID OG RENOVERING UTFØRT AV PROFESJONELLE FAGFOLK TIL FAST PRIS

Kvalitetsstyring og kvalitetsdokumentasjon

Vårt kvalitetsstyringssystem sikres bl.a. gjennom skriftlige kontrollplaner med tilbakemelding fra våre medarbeidere og inspeksjon av pågående og utført arbeid.

God økonomi i kontinuerlig vedlikehold

Taket er bygningens mest utsatte flate, og evt. skader må oppdages og utbedres. Jo raskere dette skjer, desto billigere blir det. Både på kort og lang sikt.

Løpende serviceavtale flytter ansvaret over på fagfolk

Godt vedlikehold gir taket lengere levetid. Hos BITUM Entreprise kan du få en individuell serviceavtale med løpende ettersyn og vedlikehold av taket. Ansvaret blir derfor flyttet over på fagfolk, og du sikrer deg at evt. takskader ikke får lov til å utvikle seg.

Renovering og nybygging av tak

Tak som er lagt for dårlig og med for dårlige takmaterialer kommer alt for raskt i reparasjonsalderen. Gode tak holder selvfølgelig mye lengere, men alle tak må naturligvis vedlikeholdes. BITUM Entreprise er spesialister på dette, og vi utfører både løpende vedlikehold, takrenovering og påføring av nye tak – som enkeltoppgaver eller i forbindelse med en løpende serviceavtale.

FASADEARBEID OG RENOVERING UTFØRT AV PROFESJONELLE

BITUM Entreprise utfører fasadearbeid på både gamle og nye fasader. BITUM Entreprise utfører arbeidet med de til enhver tid beste sprekkfrie materialer fra BITUM, og med de kraftigste og beste maskinene, helt fra fjerning av gamle fasadeprodukter til ferdig nylagt sprekkfritt belegg på fasaden. BITUM Entreprise leverer et helt ferdig stykke arbeid til avtalt tid og pris.

MEMBRAN- OG FORSEGLINGSOPPGAVER UTFØRT AV FAGFOLK

Membran- og forseglingsoppgaver utført av BITUM Entreprise bygger på kunnskap og faglig dyktighet opparbeidet av våre dyktige medarbeider gjennom mange års erfaring. Derfor er BITUM Entreprise en viktig medspiller ved både store og små prosjekter. Vi setter oss gjerne ned ved tegnebordet sammen med deg og bidrar mer enn gjerne med vår ekspertise på dette område. BITUM Entreprise har alt det nødvendige utstyret, samt de nyeste maskinene. BITUM Entreprise dekker hele landet med dyktige medarbeidere som står for utførelsen.

Adresse​

BITUM Norge AS

Myrveien 4

1640 Råde

Kontaktinfo

Tlf.: +45 2710 0918

E-mail: jm@bitum.dk

ORG. Nr.: 917644896

Om oss

BITUM Norge AS er ledende leverandør av produkter og løsninger til beskyttelse av bygninger og konstruksjoner. Vi leverer løsninger i hele Norden.